جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه از غذاهای محبوب کره ای - چینی
مواد لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را داخل ماهیتابه ای ریخته و با دو قاشق روغن گیاهی به مدت 5 دقیقه سرخ میکنیم. سپس کدوی سبز خرد شده، پیاز، کلم سفید و سیب زمینی را به گوشت اضافه کرده و مواد را برای 5 دقیقه دیگر سرخ کنید.رب لوبیای سیاه را با شکر و روغن زیتون مخلوط کرده کرده و به گوشت و سبزیجات اضافه میکنیم. مواد را برای دقیقه تفت داده سپس لیوان آب به مواد اضافه کرده و می گذاریم به مدت 10 تا 15 دقیقه حرارت ببیند.پودر نشاسته ذرت را نیز به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا غلیظ شود.نودل ها را در ظرف آب جوش به مدت 5 دقیق پخته و آبکش کنید و در مرحله آخر نودل را نیز به مواد اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید.
نکته*
جاجانگمیون می تواند بجای نودل با برنج کته نیز سرو شود.